“Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu crede acest lucru si le realizeaza.”

– Albert Einstein

a
2015

Excelenta in Intelligence pentru mediul privat, din anul 2015

Echipa noastră de specialiști cuprinde experți din domenii diverse precum: humint (Human Intelligence), osint (Open Source intelligence), vânzări, resurse umane, management, educație, cercetare științifică, psihoterapie, coaching, training, antifraudă, drept, securitate fizică și cyber.

 

Iceu Training Group deține certificare internațională și națională pentru produsele și serviciile pe care le promovează:
3Danalyses – Institute of Motivation Living, Ohio, USA; Sociomapping – QED Group, Praga, Cehia; Big Five/Decas – PsihoProiect București, România.

Printre companiile și instituțiile partenere sau care utilează serviciile și produsele noastre menționăm:

 

– la nivel internațional: British Petroleum, IBM, Kodak, General Electrics, Heinz, IT&T, Armata Cehă, Dell, Agenția Spațială Europeană, U.S. Airforce.

 

– la nivel național: U.S. Foods, Unicredit Bank, Institutul Bancar Român, G4S, LIDL, Ministerul Afacerilor Interne, Best Media Advertising, Smite, Smart Support Hub, Federația Română de Fotbal, Librăriile Cărturești, ANAF.

OBIECTIVE

a

  Singura companie românească specializată în oferirea de servicii de training și consultanță în DETECTAREA COMPORTAMENTULUI SIMULAT și a ERORILOR COGNITIVE.

   Oferim clienților noștri cele mai rapide soluții de business pentru a asigura transferul de expertiză de la ITG la companiile respective.

  IceU Training Group oferă produse și servicii în următoarele domenii de activitate: HR, IT, Retail, Vânzări, Banking, Asigurări, Business Counter-intelligence, Politică, Negocieri, Case de avocatură, firme private de securitate.

a

ECHIPA NOASTRA

ION IVAN

   Ion Ivan este licențiat al Facultății de Comerț și doctor în economie al Academiei Române, între anii 1992-1995 a fost economist-inspector la Banca Agricolă SA și în perioada 1995-2016 a activat în cadrul SRI ca ofițer de informații şi expert securitate economică în domeniul bancar, decan al Facultății de Informații, șef al Secretariatului Științific și membru al Consiliului Științific al Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul”, secretar științific şi președinte al Senatului Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul”, redactor șef și editor coordonator al revistelor „Psihosociologia & mass media” și „Revista Română de Studii de Intelligence” și este autor, coautor sau coordonator a peste 60 de lucrări științifice de specialitate în economie și intelligence.

a

PAUL HERINEAN

   Paul Herinean a activat în perioada 2010 – 2015 ca Ofiţer Instructor Specialist, coordonator lucrări științifice în specializarea Humint, Tehnici de relaționare și Tehnici de detectare a comportamentului simulat în cadrul Academiei Naţionale de Informaţii ”Mihai Viteazul” (ANI) – S.R.I. şi este Trainer certificat în Detectarea Comportamentului Simulat.

   În perioada 2000 – 2009 a activat ca Ofiţer Operativ în cadrul Serviciului Român de Informaţii. În perioada 2009 – 2010 a activat ca Ofițer Specialist în cadrul Departamentului de recrutare personal în cadrul ANI. În perioada 2012-2014 a coordonat un proiect de cercetare științifică desfășurat sub egida S.R.I. și a Institutului Național de Studii în Intelligence, ce a vizat conceptualizarea și operaționalizarea unor instrumente practice de dezvoltare a abilităților și competențelor de detectare a comportamentului simulat în zona de Intelligence – Humint. Începând cu 2012 oferă consultanţă companiilor multinaţionale din România, în aria sa de expertiză.

a

RAOUL RADU

   Raoul Radu este psiholog clinician şi terapeut cu competenţe în analiza comportamentală, psihodiagnoză psihiatrică şi psihoterapie transpersonală – respiraţie pneuma, atestat atât naţional de către COPSI cât şi internaţional de către Inkarri Cultural Association.

   În perioada 2010-2015 a dezvoltat o formă de psihoterapie multisistemică, care a fost amplu testată şi ulterior validată ştiinţific. A prezentat şi comunicat în cadrul mai multor conferinţe internaţionale de psihologie pe teme de psihologie culturală, farmacologie, chimie şi neurologie, existenţialism şi transpersonal publicând numeroase articole ştiinţifice pentru jurnale ştiinţifice naţionale şi internaţionale şi este certificat internaţional în tehnici terapeutice japoneze.

   Actualmente lucrează în cadrul IceU Training Group în detectarea comportamentului simulat, analiză comportamentală live şi analiză AVI.

a

TICA DUMITRU

   Tica Dumitru are o experienta de peste 28 ani in banking si management, lucrand in Raiffeisen Bank, Banca Romaneasca si Patria Bank. A ocupat diverse pozitii manageriale: Head of Retail Banking, Head of Retail Sales, Head of Network and Distribution, Director Dezvoltare Business, Director de Proiect pentru proiecte strategice, Branch Manager. ..
Este licentiat al Facultatii Tehnologia Constructiilor de Masini, IPB si al Facultatii de Management Financiar, ASE Bucuresti. A absolvit traininguri de dezvoltare din categoria Executive Development, cum ar fi: “Strategic Leadership Programme”, “Green Belt Training – Six Sigma”, “Active Project Sponsorship”, “Change Management”, “Managerial Skills”, “Emotional Intelligence”, “Getting your Message Across” .
Incepand cu 2020 face parte din echipa IceU Training Group oferind consultanta si livrand cursuri din categoria Executive Development.