CONSULTANTA

WhatsApp Image 2020-12-14 at 18.30.10

RECRUTARE, MENTORAT ȘI RETENȚIE DE PERSONAL

   Compania noastră, în baza experienței echipei în psihologie, resurse umane și management organizațional cât și al instrumentelor de ultimă generație de care dispunem, poate identifica atât la nivel de individ cât și la nivel general posibilele probleme care apar și pot afecta performanța și nivelul de implicare în sarcini al angajaților.

   Odată ce acestea au fost identificate, pot fi construite programe de mentorat specifice pentru să optimizeze raportul dintre valorile organizației și cele ale individului. Unul din cele mai importante efecte al acestor programe fiind creștere retenției de personal și a motivației angajaților.

WhatsApp Image 2018-03-12 at 7.30.19 PM

DIAGNOZĂ ORGANIZAȚIONALĂ

   Realitatea demonstrează că în viața organizațiilor la fel ca în viața oamenilor schimbarea reprezintă singura constantă și schimbările de succes au la baza o evaluare și o diagnoză complexă. Specialiștii noștri au experiența necesară realizării de programe pentru dezvoltarea organizațională și diagnoza organizațională reprezintă prima etapă din cadrul unui astfel de program.

 Rezultatul colaborării dintre membri ai organizației dumneavoastră și specialiștii noștri se materializează în analiza punctelor forte/slabe, definirea problemelor curente și a soluțiilor pentru rezolvare, identificarea oportunităților și amenințărilor externe. Va oferim soluții care să conducă la îmbunătățirea activității, proceselor interne și dezvoltarea business-ului.

WhatsApp Image 2018-03-12 at 7.38.52 PM

DUE DILLIGENCE

      Deținem prin specialiștii noștri expertiza necesară securizării proceselor de achiziții, fuziuni, reorganizări și restructurări de business-uri și învestiții, identificând și eliminând potențialele riscuri, începând din faza de proiectare, până la finalizare, abordarea unui terț independent cu experiență relevantă în domeniu oferind o viziune obiectivă și pertinentă asupra acestor aspecte.

WhatsApp Image 2018-03-12 at 7.49.20 PM

BUSINESS COUNTERINTELLIGENCE

   Business Counterintelligence are ca scop protejarea companiilor și a sistemelor informaționale de atacuri interne și externe ce pot surveni ca urmare a acțiunilor ostile ale unui inginer social. Acestea pot duce la daune fie prin furtul de informații fie prin sabotarea unor elemente de infrastructură vitale bunei funcționări a proceselor companiei.

   Serviciile pe care le oferim au ca scop prevenirea unor astfel de acțiuni prin monitorizarea riscurilor, identificarea vulnerabilităților și contracararea amenințărilor. De asemenea, programul nostru cuprinde formarea unor „specialiști senzor” care să observe și să raporteze activități suspecte direct Directorului de Antifraudă sau Directorului General..