“Un individ fără informaţie nu poate să-şi asume responsabilitatea, un individ care primeşte informaţia, trebuie să-şi asume responsabilitatea.”

– Jan Carlson

TRAINING

raznaya

HUMINT ŞI TEHNICI DE DETECTARE A COMPORTAMENTULUI SIMULAT

   Scopul acestui seminar de două zile este să pregătească participanţii astfel încât să poată interacţiona eficient şi să poată evalua credibilitatea informaţiilor primite de la interlocutori, mai ales in cazul situaţiilor cu miză ridicată. Pe parcursul celor două zile, cursanţii vor dobândi cunoștințele, abilitățile și competențele necesare pentru a putea evalua limbajul verbal și non-verbal al persoanelor cu care intra în contact. Astfel, vor putea recunoaşte comportamentul simulat folosind tehnici bazate pe cercetări ştiinţifice de ultimă oră şi pe experienţa de teren/practică a lectorilor.

Profiling si Coaching pentru angajati si manageri

   Trainingul isi propune sa ofere participantilor instrumentele necesare dezvoltarii abilitatilor de detectare a trasaturilor de de personalitate, caracter si temperament specifice fiecarui individ. Odata ce acestea au fost identificate cursantii vor poate contura un profil clar al celorlalte persoane, identificând atât resursele, punctele tari cât și vulnerabilitățile celorlalți. Cursul include de asemenea instrumente și aplicații de self-awarness pentru o mai bună cunoaștere a propriei persoane și a posibilelor bias-uri și erori cognitive ce pot interfera cu procesul de profiling.

profiling
WhatsApp Image 2018-03-12 at 7.59.04 PM

VANZARI / CUSTOMER PROFILING

      Customer Profiling este un proces care are la bază o serie de etape care pornesc de la identificarea trăsăturilor și abilităților specifice din prezent al individului si potentialul de optimizare a strategiilor de vânzare prin armonizarea vânzătorului cu profilul clientului, piața vizată și valorile companiei.

    Obiectivul principal al cursului este imbunatatirea procesului de identificare al trasaturilor de personalitate si a modului de a gandi al vanzatorului cu scopul eliminarii erorilor cognitive, a presupunerilor și prejudecăților care pot avea un efect negativ in egala măsura asupra procesului de vanzare cât si asupra relatiei directe cu clientul.

OSINT –  OPEN SOURCE INTELLIGENCE

    Pe durata acestui training, vom demonstra tehnici și instrumente moderne de investigatie care sunt vitale oricarui investigator, pornind de la analizarea datelor deja existente în media și social media. Odată identificate și structurate urmează o a doua etapă ce constă într-un un proces complex de analiză al cărui output este un livrabil subsumat obiectivelor investigației.

   Programul se adreseaza personalului din organizatii care are responsabilitatea de a identifica si monitoriza persoane, respectiv in detectarea si raportarea suspiciunilor de frauda (la orice nivel organizational). Programul de training este adresat persoanelor care ocupa pozitii in domenii precum: Banking, NBFI, asigurari, consultanta financiara, auditori si resurse umane.

WhatsApp Image 2018-03-12 at 7.34.32 PM

CONSULTANTA

WhatsApp Image 2018-03-12 at 7.49.20 PM

BUSINESS COUNTERINTELLIGENCE

   Business Counter-intelligence are ca scop protejarea companiilor și a sistemelor informaționale de atacuri interne și externe ce pot surveni ca urmare a acțiunilor ostile ale unui inginer sociale. Acestea pot duce la daune fie prin furtul de informații fie prin sabotarea unor elemente de infrastructură vitale bunei-funcționări a proceselor companiei.

   Servicile pe care le oferim au ca scop prevenirea unor astfel de acțiuni prin monitorizarea riscurilor, identificarea vulnerabilităților și contracararea amenințărilor. De asemenea, programul nostru cuprinde formarea unor „agenți senzor” care să observe și să raporteze activități suspecte direct Directorului de Antifraudă sau Directorului General.

MENTORAT SI RETENTIE DE PERSONAL

   Detinem prin specialistii nostri expertiza necesara securizarii proceselor de achizitii, fuziuni, reorganizari si restructurari de business-uri si investitii, identificand si eliminand potentialele riscuri, incepand din faza de proiectare, pana la finalizare, abordarea unui tert independent cu experienta relevanta in domeniu oferind o viziune obiectiva si pertinenta asupra acestor aspecte.

WhatsApp Image 2018-03-12 at 7.38.52 PM
WhatsApp Image 2018-03-12 at 7.30.19 PM

Diagnoză organizațională, mentorat și retenție de personal

      Compania noastră, în baza experienței echipei în psihologie, resurse umane și management organizațional cât și al instrumentelor de ultimă generație de care dispunem, poate identifica atât la nivel de individ cât și la nivel general posibilele probleme care apar și pot afecta performanța și nivelul de implicare în sarcini al angajaților.

   Odată ce acestea au fost identificate, pot fi construite programe de mentorat specifice pentru să optimizeze raportul dintre valorile organizației și cele ale individului. Unul din cele mai importante efecte al acestor programe fiind creștere retenției de personal și a motivației angajaților.

Contact

Infinite Intelligence solutions



[recaptcha size:compact]